Прашајте го градоначалникотСредба со градоначалникот

preporaki baner
kvalitet vozduh
 

Буџет за 2018 година

Буџет за 2017 година

Буџет за 2016 година

Буџетите на општината за 2015 година и пред неа, а и сите измени, дополнувања и ребаланси можат да се најдат во службените гласници од 2005-2018 кои се поставени на општинската веб страница или во делот општи акти.

Социјална карта на општина Струмица

Во населбата Струма е пробиен и асфалтиран нов пат

Општина Струмица реши долгогодишен проблем на граѓаните во населбата Струма. Се проби и асфалтираше нова улица во должина од двеста метри. Оваа улица досега не можеше да се направи поради нерешени имотно – правни работи.Овој градежен зафат се реализираше со средства од општинскиот буџет.

© 2005-2018 Општина Струмица, ул."Сандо Масев" бр.1, 2400 Струмица, Република Македонија, тел.00389(0)34 348030, факс.(034)320544