Прашајте го градоначалникотСредба со градоначалникот

preporaki baner
kvalitet vozduh
 

Буџет за 2018 година

Буџет за 2017 година

Буџет за 2016 година

Буџетите на општината за 2015 година и пред неа, а и сите измени, дополнувања и ребаланси можат да се најдат во службените гласници од 2005-2018 кои се поставени на општинската веб страница или во делот општи акти.

Социјална карта на општина Струмица

Новогодишна програма на ООУ ВИДОЕ ПОДГОРЕЦ

Учениците од првите одделенија при општинското основно училиште „Видое Подгорец“, а по повод Новогодишно – божиќните празници подготвија богати програми преку кои покрај тоа што го покажаа својот талент и своето знаење, исто така низ истите на своите најблиски им ги честитаа Новогодишните и Божиќните празници и гласно го поканија Дедо Мраз да им дојде на гости и да им донесе многу подароци и да им ги исполни сите нивни детски желби, а ги имаа навистина многу. Дедо Мраз ја слушна нивната покана и пристигна во истиот час, а радоста и среќата на нивните детски лица беше неизмерна.

© 2005-2018 Општина Струмица, ул."Сандо Масев" бр.1, 2400 Струмица, Република Македонија, тел.00389(0)34 348030, факс.(034)320544