Прашајте го градоначалникотСредба со градоначалникот

 

Буџет за 2018 година

Буџет за 2017 година

Буџет за 2016 година

Буџетите на општината за 2015 година и пред неа, а и сите измени, дополнувања и ребаланси можат да се најдат во службените гласници од 2005-2018 кои се поставени на општинската веб страница или во делот општи акти.

Социјална карта на општина Струмица

ОДЛУКА за избор на кандидати по објавен оглас

ОДЛУКА БРОЈ-09-7811/9 за избор на кандидати по објавен интерен оглас за унапредување на административен службеник во општинската администрација на општина Струмица.

За повеќе информации отворете ја одлуката на следниов линк.

© 2005-2018 Општина Струмица, ул."Сандо Масев" бр.1, 2400 Струмица, Република Македонија, тел.00389(0)34 348030, факс.(034)320544