Прашајте го градоначалникотСредба со градоначалникот

preporaki baner
kvalitet vozduh
 

Буџет за 2018 година

Буџет за 2017 година

Буџет за 2016 година

Буџетите на општината за 2015 година и пред неа, а и сите измени, дополнувања и ребаланси можат да се најдат во службените гласници од 2005-2018 кои се поставени на општинската веб страница или во делот општи акти.

Социјална карта на општина Струмица

Градоначалникот Јаневски на Денот на празот во Василево и фестивалот на Смоларскиот костен во Ново Село

Градоначалникот на општина Струмица, Коста Јаневски, присуствуваше на две традиционални манифестации кои што се одржаа во општините Василево и Ново Село. Во Василево беше дел од гостите кои присуствуваа на манифестацијата Ден на празот, а во Ново Село на фестивалот на Смоларскиот костен. Со тоа, градоначалникот Јаневски ја потврди почитта кон традициите во струмичкото поднебје и отвореноста за соработка со општините од регионот.

 

© 2005-2018 Општина Струмица, ул."Сандо Масев" бр.1, 2400 Струмица, Република Македонија, тел.00389(0)34 348030, факс.(034)320544