Прашајте го градоначалникотСредба со градоначалникот

preporaki baner
kvalitet vozduh
 

Буџет за 2018 година

Буџет за 2017 година

Буџет за 2016 година

Буџетите на општината за 2015 година и пред неа, а и сите измени, дополнувања и ребаланси можат да се најдат во службените гласници од 2005-2018 кои се поставени на општинската веб страница или во делот општи акти.

Социјална карта на општина Струмица

Заврши ЕКО акцијата за генерално чистење на градот

Денеска заврши ЕКО акцијата за генерално чистење на градот во пресрет на новогодишно-божикните празници, а во организација на општина Струмица и Јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“. Градоначалникот Коста Јаневски и директорот на „Комуналец“, Зоран Ѓоргиев ги посетија локациите на кои се спроведуваа завршните активности од акцијата, која започна на шести декември.

© 2005-2018 Општина Струмица, ул."Сандо Масев" бр.1, 2400 Струмица, Република Македонија, тел.00389(0)34 348030, факс.(034)320544