Прашајте го градоначалникотСредба со градоначалникот

preporaki baner
kvalitet vozduh
 

Буџет за 2018 година

Буџет за 2017 година

Буџет за 2016 година

Буџетите на општината за 2015 година и пред неа, а и сите измени, дополнувања и ребаланси можат да се најдат во службените гласници од 2005-2018 кои се поставени на општинската веб страница или во делот општи акти.

Социјална карта на општина Струмица

Советот на општина Струмица го усвои буџетот на Општината за 2018 година

Буџетот на општина Струмица за 2018 година тежи 1.208. 190. 913 денари. Тој беше усвоен на денешната петта седница на Советот. Според градоначалникот Коста Јаневски, тој е развоен и креиран заедно со граѓаните кој обезбедува успешен развој на Општината во 2018 година.

 

© 2005-2018 Општина Струмица, ул."Сандо Масев" бр.1, 2400 Струмица, Република Македонија, тел.00389(0)34 348030, факс.(034)320544