Прашајте го градоначалникотСредба со градоначалникот

preporaki baner
kvalitet vozduh
 

Буџет за 2018 година

Буџет за 2017 година

Буџет за 2016 година

Буџетите на општината за 2015 година и пред неа, а и сите измени, дополнувања и ребаланси можат да се најдат во службените гласници од 2005-2018 кои се поставени на општинската веб страница или во делот општи акти.

Социјална карта на општина Струмица

Градоначалникот Јаневски присуствуваше на полноќната Велигденска литургија во црквата „Свети Григориј Палама и Димитриј“

Градоначалникот на општина Струмица, Коста Јаневски, присуствуваше на полноќната Велигденска литургија во црквата „Свети Григориј Палама и Димитриј“ и таму со граѓаните на Струмица ја дочека објавата за Христовото воскреснување. Си го честитаа празникот и си посакаа добро здравје и убаво семејно расположение. Градоначалникот Јаневски порача во домовите на сите граѓани во општина Струмица, да завладеат слогата, хармонијата и сите семејни вредности, а деновите на празнување нека бидат исполнети со радост и среќа. Со граѓаните на Струмица беше и претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев.

© 2005-2018 Општина Струмица, ул."Сандо Масев" бр.1, 2400 Струмица, Република Македонија, тел.00389(0)34 348030, факс.(034)320544