Прашајте го градоначалникотСредба со градоначалникот

preporaki baner
kvalitet vozduh
 

Буџет за 2019 година

Буџет за 2018 година

Буџет за 2017 година

Буџетите на општината за 2016 година и за претходни години, а и сите измени, дополнувања и ребаланси можат да се најдат во службените гласници од 2005-2019 кои се поставени на општинската веб страница или во делот општи акти.

Социјална карта на општина Струмица

Соопштение за организирање на јавна анкета и јавна презентација

Се организира јавна анкета и јавна презентација за донесување на  ДУП за  дел од блок 16 и измена и дополнување на дел од Блок 15 (ГП15,13, ГП15,14 И ГП15,15),УЕ 2 согласно ГУП на град Струмица - линк

© 2005-2018 Општина Струмица, ул."Сандо Масев" бр.1, 2400 Струмица, Република Македонија, тел.00389(0)34 348030, факс.(034)320544