Прашајте го градоначалникотСредба со градоначалникот

preporaki baner
kvalitet vozduh
 

Буџет за 2019 година

Буџет за 2018 година

Буџет за 2017 година

Буџетите на општината за 2016 година и за претходни години, а и сите измени, дополнувања и ребаланси можат да се најдат во службените гласници од 2005-2019 кои се поставени на општинската веб страница или во делот општи акти.

Социјална карта на општина Струмица

Уредување и санација во ООУ „Св.Кирил и Методиј“ с.Дабиље

Во ООУ „Св.Кирил и Методиј“ с.Дабиље во тек се градежни зафати за уредување на училишниот двор, уредување на влезот на училиштето како и санација на ѕидовите во училиштето кои имаат влага. Во текот на месец август ќе се изврши и редовното белење на простории во училиштето. Со сите овие зафати значително ќе се подобрат условите за работа и престој на учениците во училиштето.
© 2005-2018 Општина Струмица, ул."Сандо Масев" бр.1, 2400 Струмица, Република Македонија, тел.00389(0)34 348030, факс.(034)320544