Прашајте го градоначалникотСредба со градоначалникот

preporaki baner
kvalitet vozduh
 

Буџет за 2018 година

Буџет за 2017 година

Буџет за 2016 година

Буџетите на општината за 2015 година и пред неа, а и сите измени, дополнувања и ребаланси можат да се најдат во службените гласници од 2005-2018 кои се поставени на општинската веб страница или во делот општи акти.

Социјална карта на општина Струмица

2008-1-1


01.01.2008 | Во новогодишната ноќ Градоначалникот ги посети дежурните служби на повеќе институции на територијата на општината. Веќе по традиција, Градоначалникот на општина Струмица, Зоран Заев во Новогодишната ноќ ги посети и ја честиташе Новата година во Подрачната единица на МВР - Струмица, Службата за брза помош при Медицински центар, Центарот за управување со кризи и Против пожарната служба. На сите овие институции Градоначалникот им подари пригодни подароци. Градоначалникот ги посети и штитениците од Заводот за рехабилитација Бања Банско.

  

© 2005-2018 Општина Струмица, ул."Сандо Масев" бр.1, 2400 Струмица, Република Македонија, тел.00389(0)34 348030, факс.(034)320544