Прашајте го градоначалникотСредба со градоначалникот

preporaki baner
kvalitet vozduh
 

Буџет за 2018 година

Буџет за 2017 година

Буџет за 2016 година

Буџетите на општината за 2015 година и пред неа, а и сите измени, дополнувања и ребаланси можат да се најдат во службените гласници од 2005-2018 кои се поставени на општинската веб страница или во делот општи акти.

Социјална карта на општина Струмица

2008-1-2


01.01.2008 | Првото новороденче во Струмица е девојче. Првото новородено бебе во Струмица е женско и на свет дојде во првиот ден од Новата година во 12 часот напладне. Атиџе Камберова роди здраво женско дете, тешко 3 килограми, долго 50 сантиметри. Градоначалникот на општина Струмица, Зоран Заев, ги посети и им подари штедна книшка со износ од 10.000 денари и други подароци.

© 2005-2018 Општина Струмица, ул."Сандо Масев" бр.1, 2400 Струмица, Република Македонија, тел.00389(0)34 348030, факс.(034)320544