Прашајте го градоначалникотСредба со градоначалникот

preporaki baner
kvalitet vozduh
 

Буџет за 2018 година

Буџет за 2017 година

Буџет за 2016 година

Буџетите на општината за 2015 година и пред неа, а и сите измени, дополнувања и ребаланси можат да се најдат во службените гласници од 2005-2018 кои се поставени на општинската веб страница или во делот општи акти.

Социјална карта на општина Струмица

2008-2-1


05.02.2008 | Претседателот на Р. Македонија Бранко Црвенковски во посета на Општина Струмица.
Денес Градоначалникот на општина Струмица, Зоран Заев оствари работна средба со Претседателот на Р. Македонија Бранко Црвенковски.

 

Денес, Претседателот на Р. Македонија Бранко Црвенковски беше во работна посета на општина Струмица. Претседателот Црвенковски оствари средба со Градоначалникот и со членовите на Советот на општина Струмица.За време на посетата Претседателот се сретна и со претставници на неколку невладини организации од Струмица.
Посетата на општина Струмица, Претседателот ја започна со посета на Заводот за заштита и рехабилитација "Бања Банско" во Струмица.


© 2005-2018 Општина Струмица, ул."Сандо Масев" бр.1, 2400 Струмица, Република Македонија, тел.00389(0)34 348030, факс.(034)320544