Прашајте го градоначалникотСредба со градоначалникот

preporaki baner
kvalitet vozduh
 

Буџет за 2018 година

Буџет за 2017 година

Буџет за 2016 година

Буџетите на општината за 2015 година и пред неа, а и сите измени, дополнувања и ребаланси можат да се најдат во службените гласници од 2005-2018 кои се поставени на општинската веб страница или во делот општи акти.

Социјална карта на општина Струмица

2008-3-10


21.03.2008 | КРВОДАРИТЕЛСКА АКЦИЈА ВО ОПШТИНА СТРУМИЦА.
Општинската администрација и нејзиниот прв човек денес ја покажаа својата хуманост. Градоначалникот Зоран Заев и 38 службеници од Општина Струмица даруваа од драгоцената течност во крводарителската акцијата што беше спроведена од Општина Струмица и Црвениот крст на Република Македонија.

© 2005-2018 Општина Струмица, ул."Сандо Масев" бр.1, 2400 Струмица, Република Македонија, тел.00389(0)34 348030, факс.(034)320544