Прашајте го градоначалникотСредба со градоначалникот

preporaki baner
kvalitet vozduh
 

Буџет за 2018 година

Буџет за 2017 година

Буџет за 2016 година

Буџетите на општината за 2015 година и пред неа, а и сите измени, дополнувања и ребаланси можат да се најдат во службените гласници од 2005-2018 кои се поставени на општинската веб страница или во делот општи акти.

Социјална карта на општина Струмица

2008-4-6


16.04.2008 | ИЗВЕСТУВАЊЕ - за пријавените кандидати за полагање возачки испит од „М“ категорија
СВР-Струмица и општина Струмица како организатори на воспитно-сообраќајната акција „Поголема безбедност на велосипедисти со мотор„ ги известува пријавените кандидати дека испитот за возачи на велосипеди со мотор од национална „М„ категорија, ќе...

ИЗВЕСТУВАЊЕ
за пријавените кандидати за полагање возачки испит од „М“ категоријаСВР-Струмица и општина Струмица како организатори на воспитно-сообраќајната акција „Поголема безбедност на велосипедисти со мотор„ ги известува пријавените кандидати дека испитот за возачи на велосипеди со мотор од национална „М„ категорија, ќе се спроведе во сабота на 19.04.2008 година во просториите на ОУ „ВИДОЕ ПОДГОРЕЦ„-СТРУМИЦА и тоа во два термини:

Во терминот од 13,00 часот ќе полагаат кандидатите со приемен број на пријавата од 1 до 80, а во терминот од 15,00 часот кандидатите со приемен број на пријавата од 81 па нагоре.
(види прилог Преглед)

Кандидатите се должни со себе да понесат документ за идентификација со фотографија (ученичка книшка, лична карта или патна исправа) пред Комисијата за спроведување на испитот.
Испитот ќе трае 60 минути.
Заради успешно и навремено спроведување на самиот испит нема да се толерираат доцнењето и неодговорното однесување на пријавените кандидати.

Ви посакуваме успех.

НАЧАЛНИК НА СВР

Марјан Наковски© 2005-2018 Општина Струмица, ул."Сандо Масев" бр.1, 2400 Струмица, Република Македонија, тел.00389(0)34 348030, факс.(034)320544