Прашајте го градоначалникотСредба со градоначалникот

preporaki baner
kvalitet vozduh
 

Буџет за 2018 година

Буџет за 2017 година

Буџет за 2016 година

Буџетите на општината за 2015 година и пред неа, а и сите измени, дополнувања и ребаланси можат да се најдат во службените гласници од 2005-2018 кои се поставени на општинската веб страница или во делот општи акти.

Социјална карта на општина Струмица

2008-5-1


01.05.2008 | ЧЕСТИТКИ ДО ГРАЃАНИТЕ НА ОПШТИНА СТРУМИЦА ПО ПОВОД 1 МАЈ. Денес, Градоначалникот Зоран Заев упати честитка до граѓаните на Општина Струмица по повод 1 Мај - Денот на трудот. “Со најискрени желби за пристоен и достоинствен живот Ви го честитам Денот на трудот посакувајќи што побрзо европскиот животен стандард да го почуствува македонскиот работник, но и со надеж дека во годините што следат многу повеќе луѓе ќе имаат повод да го празнуваат денешниот ден”, се вели во честитката од Градоначалникот на општина Струмица Зоран Заев.


© 2005-2018 Општина Струмица, ул."Сандо Масев" бр.1, 2400 Струмица, Република Македонија, тел.00389(0)34 348030, факс.(034)320544