Прашајте го градоначалникотСредба со градоначалникот

preporaki baner
kvalitet vozduh
 

Буџет за 2018 година

Буџет за 2017 година

Буџет за 2016 година

Буџетите на општината за 2015 година и пред неа, а и сите измени, дополнувања и ребаланси можат да се најдат во службените гласници од 2005-2018 кои се поставени на општинската веб страница или во делот општи акти.

Социјална карта на општина Струмица

2007-2-8

19.02.2007 | Почитувани граѓани на Република Македонија, Ве поканувам да ја посетите Главната карневалска вечер од Струмичкиот карневал 2007. Датум: 20.02.2007 година (вторник),  Почеток:18:30 часот.
Градоначалник на општина Струмица
Зоран Заев
.

© 2005-2018 Општина Струмица, ул."Сандо Масев" бр.1, 2400 Струмица, Република Македонија, тел.00389(0)34 348030, факс.(034)320544