Прашајте го градоначалникотСредба со градоначалникот

 

Буџет за 2018 година

Буџет за 2017 година

Буџет за 2016 година

Буџетите на општината за 2015 година и пред неа, а и сите измени, дополнувања и ребаланси можат да се најдат во службените гласници од 2005-2018 кои се поставени на општинската веб страница или во делот општи акти.

Социјална карта на општина Струмица

2007-4-2

10.04.2007 | Центарот за локален економски развој на Струмичкиот микро-регион, Ве поканува на презентација на реализирани проектни активности подржани од ГТЗ РЕДЕМ кои ќе се одржат на ден 12.04.2007 година (четврток) со почеток во 19.30 часот во Хотел Сириус.

 


На презентацијата ќе бидат презентирани следниве проекти:

• Вебпортална струмичкото стопанство www.strumicaeconomy.com
• Информативен систем за движење на цените на понудата и побарувачката на земјоделските производи на пазарите во регионотwww.agroinfo.com.mk

Воедно ќе биде презентиран и проектот реализиран од Општина Ново Село:

• Уредување на Колешкиот водопад

Презентацијата ќе се одржи на 12 април 2007 година, со почеток во 19:30 часот,  во Хотел „Сириус“ во Струмица.

Агенда

Презентација на реализирани проектни активности на Центарот за локален економски развој на Струмичкиот микро регион подржани од ГТЗ РЕДЕМ

12 април  2006, Хотел Сириус, Струмица

19:35 - 19:45
Поздравно обраќање од Градоначалникот на општина Струмица, Зоран Заев

19:45 - 20:00
Обраќање од Раководителот на проектот на ГТЗ РЕДЕМ

20:00 -  20:15
Презентација на Проектот:  Уредување на Колешкиот водопад

20:15 – 20:30
Презентација на Проектот: Информативен систем за движење на цените на понудата и побарувачката на земјоделските производи на пазарите во регионот www.agroinfo.com.mk

20:30 -  20:45
Презентација на Проектот: Веб портал на струмичкото стопанство www.strumicaeconomy.com

20:45 - 20:55
Потпишување на Меморандум на соработка помеѓу: Центарот за локален економски развој на Струмичкиот микро регион и Агромрежа, Белград, Република Србија; Албамис, Тирана, Република Албанија и Сојуз на стопански комори

21:00
Коктел.

© 2005-2018 Општина Струмица, ул."Сандо Масев" бр.1, 2400 Струмица, Република Македонија, тел.00389(0)34 348030, факс.(034)320544