Прашајте го градоначалникотСредба со градоначалникот

preporaki baner
kvalitet vozduh
 

Буџет за 2018 година

Буџет за 2017 година

Буџет за 2016 година

Буџетите на општината за 2015 година и пред неа, а и сите измени, дополнувања и ребаланси можат да се најдат во службените гласници од 2005-2018 кои се поставени на општинската веб страница или во делот општи акти.

Социјална карта на општина Струмица

2007-4-3

10.04.2007 | На покана на Македонската Црковна Општина од Пјаченца, Градоначалникот на општина Струмица, Зоран Заев  денес и утре ќе престојува во Пјаченца, Италија. Во рамките на посетата денес Градоначалникот Зоран Заев ќе оствари средба со Градоначалникот на општина Пјаченца Roberto Reggi.

© 2005-2018 Општина Струмица, ул."Сандо Масев" бр.1, 2400 Струмица, Република Македонија, тел.00389(0)34 348030, факс.(034)320544