Прашајте го градоначалникотСредба со градоначалникот

preporaki baner
kvalitet vozduh
 

Буџет за 2018 година

Буџет за 2017 година

Буџет за 2016 година

Буџетите на општината за 2015 година и пред неа, а и сите измени, дополнувања и ребаланси можат да се најдат во службените гласници од 2005-2018 кои се поставени на општинската веб страница или во делот општи акти.

Социјална карта на општина Струмица

2007-10-7

05.10.2007 | Одбележана Светската недела на детето. Денес,  Градоначалникот на општина Струмица, Зоран Заев, во склоп на одбележувањата на светската недела на детето,  ги прими децата од ЈУ Дом за деца и млади – Струмица, на кои им посака успешно вклучување во образовниот процес и безгрижно детство.

 © 2005-2018 Општина Струмица, ул."Сандо Масев" бр.1, 2400 Струмица, Република Македонија, тел.00389(0)34 348030, факс.(034)320544