Прашајте го градоначалникотСредба со градоначалникот

preporaki baner
kvalitet vozduh
 

Буџет за 2018 година

Буџет за 2017 година

Буџет за 2016 година

Буџетите на општината за 2015 година и пред неа, а и сите измени, дополнувања и ребаланси можат да се најдат во службените гласници од 2005-2018 кои се поставени на општинската веб страница или во делот општи акти.

Социјална карта на општина Струмица

2006-12-11

13.12.2006 | Прв саем на книгата во Струмица. Саемот кој е во организација на Општинската библиотка “Благој Јанков Мучето” ќе биде отворен до 16.12.2006 година. На оваа манифестација свои книги ќе изложат 6 издавачки куќи од Р. Македонија. Љубителите на пишаниот збор можат да го посетат саемот во просториите на библиотеката во периодот од 10.00 до 18.30 часот.

© 2005-2018 Општина Струмица, ул."Сандо Масев" бр.1, 2400 Струмица, Република Македонија, тел.00389(0)34 348030, факс.(034)320544