Прашајте го градоначалникотСредба со градоначалникот

preporaki baner
kvalitet vozduh
 

Буџет за 2018 година

Буџет за 2017 година

Буџет за 2016 година

Буџетите на општината за 2015 година и пред неа, а и сите измени, дополнувања и ребаланси можат да се најдат во службените гласници од 2005-2018 кои се поставени на општинската веб страница или во делот општи акти.

Социјална карта на општина Струмица

2006-12-14

23.12.2006 | Во рамките на програмата за Реформа на јавната администрација и Правната програма и реализацијата на проектот „Отворен општински буџет“, Здружението на финансиски работници на локалната самоуправа и јавните претпријатија во соработка со фондацијата Институт Отворено Општество Македонија и Општина Струмица на ден 23.12.2006 година во хотел Тивериопол, одржа работилница на тема „партиципативно буџетирање“.На работилницата свој допринос  дадоа Советниците во Советот на општина Струмица, Раководителите на сектори, одделенија  и останати претставници на лоокалната администрација,  како и претставници на локалниот бизнис сектор и граѓанските организации.

© 2005-2018 Општина Струмица, ул."Сандо Масев" бр.1, 2400 Струмица, Република Македонија, тел.00389(0)34 348030, факс.(034)320544