Прашајте го градоначалникотСредба со градоначалникот

 

Буџет за 2018 година

Буџет за 2017 година

Буџет за 2016 година

Буџетите на општината за 2015 година и пред неа, а и сите измени, дополнувања и ребаланси можат да се најдат во службените гласници од 2005-2018 кои се поставени на општинската веб страница или во делот општи акти.

Социјална карта на општина Струмица

Населено место - Злешево

Злешево

Оддалеченост

15 km.

Надморска височина

480 мнв

Катастарска површина

822 ha

Број на жители

/

Национална структура на населението

/

Број на домакинства

/

Претежно занимање на населението

/

Обработливо земјиште

167 ha

Инфраструктурна опременост

/

Активни правни лица

/

Други карактеристики

-Населеното место Злешево e иселено во 70 години од минатиот век.

 

 

 

© 2005-2018 Општина Струмица, ул."Сандо Масев" бр.1, 2400 Струмица, Република Македонија, тел.00389(0)34 348030, факс.(034)320544