Прашајте го градоначалникотСредба со градоначалникот

preporaki baner
kvalitet vozduh
 

Буџет за 2019 година

Буџет за 2018 година

Буџет за 2017 година

Буџетите на општината за 2016 година и за претходни години, а и сите измени, дополнувања и ребаланси можат да се најдат во службените гласници од 2005-2019 кои се поставени на општинската веб страница или во делот општи акти.

Социјална карта на општина Струмица

Тенис

ТЕНИС

ТЕНИСКИ КЛУБ НЕТ


Формиран: 1992 година под името Струмица
Тренер: Виктор Баџуков
Настапуваат: екипно и поединечно
Членови: 50 деца (машки и женски)
Телефон за контакт:  078/384-007Настапува на сите официјални првенства на "Тениската федерација на Македонија". Тренинзите ги одржуваат на двата терена при комплексот "АРМ".

© 2005-2018 Општина Струмица, ул."Сандо Масев" бр.1, 2400 Струмица, Република Македонија, тел.00389(0)34 348030, факс.(034)320544