ОБЈАВУВАЊЕ на Барањето за усогласување со оперативен план на : ДТЗПУ „БОНИИНТЕРГРАДБА“ ДОО Струмица

Врз основа на член 136 став 1 , став 2 и став 3 од Законот за заштита на животната средина  (Сл.в на РМ бр:53/2005 , 81/2005 , 24/2007 , 159/08 , 83/2009, 48/2010 , 124/10 ,51/11, 123/12 и 93/13)Градоначалникот на Општина Струмица врши:

 ОБЈАВУВАЊЕ
на Барањето за Усогласување со оперативен план на :
ДТЗПУ „БОНИИНТЕРГРАДБА“ ДОО СтрумицаВрз основа на член 135 од Законот за заштита на животната средина  (Сл.в на РМ бр:53/2005 , 81/2005 , 24/2007 , 159/08 , 83/2009 , 48/2010 , 124/10 ,51/11, 123/12 и 93/13), Операторот на инсталацијата ДТЗПУ „БОНИИНТЕРГРАДБА“ ДОО Струмица поднесе Барање за Дозвола за усогласување со оперативен план . Врз основа на член 136 од Законот за заштита на животната средина (Сл.в на РМ бр:53/2005 , 81/2005 , 24/2007 , 159/08 , 83/2009 , 48/2010 , 124/10 ,51/11, 123/12 и 93/13) Градоначалникот на општина Струмица ја информира заинтересираната јавност  дека сите потребни информации за Барањето за Дозвола за усогласување со оперативен план, ќе бидат достапни во:
Просториите на општина Струмица, во одделението за Заштита на животната средина, телефон 034/348-030 локал 143
На web страната на општина Струмица www.strumica.gov.mk
На електронска адреса на одделението за Заштита на животната
средина  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Писмено обраќање до општина Струмица, ул.„Сандо Масев„ бр.1, 2400 Струмица
Време за увид во планскиот документ ќе биде од 8:00 - 16:00 часот, во периодот  од  05.02.2014 до 06.03.2014  година ( 30 дена ).   
ЃД-С.Ц/ОДД.ЗЖС


ОПШТИНА СТРУМИЦА
ГРАДОНАЧАЛНИК
Зоран Заев          

© 2005-2019 Општина Струмица, ул."Сандо Масев" бр.1, 2400 Струмица, Република Македонија, тел.00389(0)34 348030, факс.(034)320544